Midlertidig skilting

-Skal du opp, skal du ned, arbeidstillatelse må du ha! 

Skal du jobbe eller grave på kommunal grunn, må du søke om tillatelse. Dette kan fort bli en komplisert og tidkrevende jobb, da du gjerne må ha flere tillatelser på plass, og i tillegg leie varslingsutstyr og personell. Vi har lang erfaring med varsling på vei og midlertidig skilting, og kan bistå deg til det du trenger av kommunale arbeids- og gravetillatelser. Vi tar oss av søknadsprosessen for deg og sørger for nødvendig varslingsmateriell og mannskap etter behov. Slik kan du konsentrere deg om arbeidet som skal utføres, og være trygg på at alt av tillatelser og varslingsmateriell er på plass og i henhold til gjeldende regelverk.

 
 
 
DSCF4371.jpg
 
 

1) Arbeidstillatelse

Arbeidstillatelse trenger du for å kunne utføre arbeider på kommunale veier, parkområder og friområder. Det må søkes om arbeidstillatelse ved arbeider som blant annet gjelder stillas, kran/liftarbeid og asfaltarbeid.

2) Gravetillatelse

Skal du grave i kommunale veier, parkområder og friområder, må man søke separat om gravetillatelse i tillegg til arbeidstillatelsen. Dette blir et ekstra steg som tar tid og arbeid. Veigutta AS tar oss av jobben for deg og sørger for at alt av søknader er klart i god tid til arbeidet som skal utføres. 

3) midlertidig Skilting og varslingsmateriell

Det er flere typer midlertidig skilting avhengig av hvilke type arbeid som skal utføres. Vi jobber daglig med skilting på vei, og vi sørger for at arbeidet ditt er skiltet i henhold til gjeldende regelverk. Ta kontakt med oss enten på kontaktsiden vår eller i skjema under, så sørger vi for at du kan arbeide med god samvittighet på veien.